template





Saturday, 3 May 2014

TrAvian Malaysi@?? ~ JOin jom!







Assalamualaikum wbt...& salam sejahtera..ape topik plak nih??
sabar2..jgn pening2...
bagi kaki game yg sukekan stratergi game mmg confirm kenal n tau game nih.
bagi aku lak? kenapa aku nk cerita sal mende ni eh?
ni satu spesis stratergy game yg semuanya adalah tentang perang semata2..
kene bina kampung...upgrade resource, upgrade building,join ally, buat troops bebanyak smpai ratus2ribu,
serang2 kampung orang, cari kawan, cari musuh, cari populariti mungkin???? ( utk top player laa)..naikkan ranking...then semua2 tu utk satu tujuan...iaitu memastikan satu bangunan yang dinamakan KEAJAIBAN DUNIA (WW), habis pembinaan smpai level ke 100. senang cerita...bila pembinaan da bermula...masa ni la semua team2 yg ada akan cuba protect WW village bagi persekutuan (ally) masing2.
bole kire game ni main secara berpasukan...lone ranger bole mampos nanti...

Ada apa dengan game ni sampai aku promote nih??
game ni game on9...sape yang keje hadap PC 24 hours tu sgt seswai main game ni bg hilang bosan, tajamkan otak yg tumpul n berkomunikasi dgn player lain (terpulang nk buat kawan atau lawan...hahahaha).
dah confirm2 byk yg main game ni lelaki...peratusan pempuan yang main tu ada...bukan x de...tapi sgt sket la....

Game ni boleh bikin ketagih wooo...lagi2 sape yg main pkai duit...masing2 akan berusaha mati2an nak pertahankan kampung masing2... aku??? hanyalah noob yang baru2 nak asah skill menajamkan otak aku ni.
game ni memang sangat best kalau korang main dengan cara yang betol n berjaya...
akan jadi bosan kalau main asyik jadi mangsa serangan player lain...

masa ni la nak uji kehandalan main game korang tu...hahahaha...pe lagi...jom la main!!
game ni ada banyak server...skang ni aku tgh main server1 (ts1).tapi skdar main org baru blaja la...x de la menempa name pon...hahaha...tadi lak ak saje2 g register tok main kat server 3 yang baru je start 80 hari lepas..kalau nak syok main masa mule2 bukak server la..klo main cam aku ni...da 80 ari start...cnfirm jadi lauk je kg tu. (saja nak ilangkan bosan)..tapi agak2 nak blaja main...bole je...jom2 ...hehehe...

tapi paling penting...main game ni jgn smpai terlalai n terlupa pkara wajib lak yer...pesanan tok saudara islam..huhuhu...n jgn smpai memudaratkan hidup anda!! mainlah sekadar utk bermain sahaja....^___^


No comments:

Post a Comment